Connect with us

Champions League

“Përmbysja e Barcelona-s nuk ishte mbresëlënëse”

Dino Zoff shprehet se Barcelona duhet të tregohet shumë e kujdesshme ndaj Juventus, dhe se nuk u impresionua nga përmbysja e tyre ndaj Paris Saint-Germain. Dy...

More Posts