Connect with us
Markoled Pashuku

Markoled Pashuku

Gazetar prej tre vitesh në "Sport Ekspres", fillimisht përgjegjës për "website"-n dhe më pas redaktor i lajmeve nga Gjermania dhe Spanja. Redaktor i departamentit të lajmeve nga bota në "Tele Sport".

Stories By Markoled Pashuku

More Posts